3FM nieuws

2 oktober: Concert Muse op 3FM bij 3voor12radio

  1. Nieuwschevron right
  2. 2 oktober: Concert Muse op 3FM bij 3voor12radio

Muse-fans opgelet! Luister dinsdagavond 2 oktober vanaf 23.00 uur mee naar het concert van Muse bij 3voor12radio.

Muse speelde donderdag 20 september in Keulen in Duitsland. Van dit concert hebben we de opnames en die kun je dinsdagavond 2 oktober vanaf 23:00 uur beluisteren bij 3voor12radio!

>> Luister mee naar het concert van Muse

3FM DJ Roosmarijn interviewt Muse over dubstep

Roosmarijn interviewde Muse over het zesde studio-album The 2nd Law. Bassist Chris Wolstenholme vertelde dat het album twee dubstep-achtige tracks bevat. Een ervan is de Album Trailer van Muse. "We zijn naar Skrillex en Nero live gaan kijken en vonden het leuk om te proberen met dubstep te doen wat Rage Against The Machine met hiphop heeft gedaan. Ze pakten de sound en de grooves, maar maakten dat met ‘echte’ instrumenten. We wilden proberen om die muur van geluid te creëren die dubstep is, maar dan wel op onze eigen instrumenten en er iets van te maken dat je ook live kunt spelen. Het klinkt als dubstep, maar je kunt het geen dubstep noemen. Het is nog steeds rock.”

>> Lees het hele interview hier.

Muse 3FM Album van de Week en 3FM Megahit

Na drie jaar stilte zorgt het Engelse rocktrio ervoor dat het zesde studio-album op het moment een van de meest besproken platen is in muziekland. The 2nd Law werd al verkozen tot 3FM Album van de Week en de nummers 'Survival' en 'Madness' scoorden een 3FM Megahit. Natuurlijk komt Muse ook naar Nederland. Op 17 december staan ze in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam.

Luister dinsdagavond 2 oktober tussen 23.00 en 00.00 uur naar 3voor12radio op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie