3FM nieuws

Serious Talent Houses staat als een huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Houses staat als een huis

Houses kwam woensdag 9 november naar de studio voor een Serious Talent Live Sessie bij MetMichiel en ze gaan mee op tour met Hooverphonic.

Houses is een van de vier nieuwe 3FM Serious Talents. De band trad in 2009 voor het eerst in de spotlights. Het jaar erna was het tijd voor de eerste EP en nog een jaar later, in februari van 2011, namen ze hun eerste volledige album op. Na maanden schaven was de band tevreden en in september zag Clean Life het levenlicht. Met de single ‘Suicide’, te vinden op de EP en het debuutalbum, hebben ze de titel 3FM Serious Talent veroverd.

Houses - ‘Suicide’

De heren en dame kwamen de single woensdag 9 november live laten horen tijdens Met Michiel. En Houses staat als een huis!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muzikaal eerbetoon van Houses

Ook had Houses een cover voorbereid van een van hun muzikale helden: het duistere Joy Division. Wat klinkt dit belachelijk eng goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Houses in voorprogramma van Hooverphonic

Binnenkort is Houses ook op live zien op verschillende Nederlandse podia. Ze stonden al in het voorprogramma van onder andere Bettie Serveert, Selah Sue en Dazzled Kid en vanaf deze week touren ze met de Belgische band Hooverphonic. Het gaat om de volgende shows:

NOVEMBER

do 10 Effenaar, Eindhoven
vr 11 Luxor Live, Arnhem
wo 16 Paard van Troje, Den Haag
do 17 Patronaat, Haarlem
za 19 Hedon, Zwolle

DECEMBER

do 1 Limburgzaal, Heerlen

Ster advertentie
Ster advertentie