3FM nieuws

Ministry of Beats live vanaf Supernatural Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Ministry of Beats live vanaf Supernatural Festival
Kun je niet bij Supernatural’s Funky Musique Festival zijn op 31 juli? Geen nood! 3FM zorgt er weer voor dat je toch kunt meegenieten. Ministry of Beats zendt namelijk live uit vanaf het festival.Luister dus zaterdag 31 juli van 19.00 tot 23.00 uur naar {l}Edwin Diergaarde{/l}! Je hoort dan de beste dance muziek, uitgevoerd door meer dan 40 dj’s en bands op Vleuterweide terrein in Utrecht.

Vier podia zijn het toneel van de ultieme clash tussen organische live optredens en knallende dj-sets. Op deze dag smelt de hele familie van funksoulbrothers, jazzbelievers en latinlovers samen.

Supernatural denkt met dit festival een gat te vullen in het monotone dancespectrum en een brug te slaan tussen de sfeer van live roots en hedendaagse dancefestivals.

Verwacht moddervette oldschool deepfunk in Rootdown Funk Tent, sexy bossanova breakbeats en uptempo latin percussie in World Latino, de nieuwste snufjes uit de electronische jazzlands in Jazz it Up en de ultieme Supernatural soundfusie op het mainstage.

Voor de volledige line up van het festivalkijk je op www.supernaturalfestival.nl. Daar kun je ook fragmenten beluisteren van alle acts die op het festival zullen optreden.
Ster advertentie
Ster advertentie