3FM nieuws

Them Crooked Vultures in de Melkweg

  1. Nieuwschevron right
  2. Them Crooked Vultures in de Melkweg
Het gonst rondom de nieuwe supergroep in wording, Them Crooked Vultures. Zo zouden ze woensdag in de Melkweg optreden.Er staat voor woensdag 19 augustus een mystery-act op het programma van de Melkweg. Geruchten gaan dat het om Them Crooked Vultures gaat; de nieuwe supergroep van Dave Grohl (Foo Fighters), Josh Homme (Queens Of The Stoneage) en John Paul Jones (Led Zeppelin).

De voorverkoop voor deze mystery-act gaat op dinsdagavond om 18:00 uur van start aan de kassa van de Melkweg en laat slechts één kaart per persoon toe.

Geruchten rondom Them Crooked Vultures

Sinds de bekendmaking van het ontstaan van de band, draait de geruchtenmachine op volle toeren. Al vrij snel stak het verhaal de kop op dat het trio zich klaarmaakt voor een optreden op Lowlands.

Schoen eten voor Corton?

3FM DJ Eric Corton deed nog een duit in het zakje door te roepen dat hij het nieuws rondom het optreden van de band op Lowlands uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen. Gezien zijn nauwe contacten met Grohl in het verleden, een mening om rekening mee te houden... Mocht het echter geen doorgang vinden, eet de DJ zijn schoen op.

>> Lees meer over Them Crooked Vultures

Heb jij nog een goed recept voor gebakken schoen, laat hem gerust achter...
Ster advertentie
Ster advertentie