3FM nieuws

Skrillex maakt track met The Doors

  1. Nieuwschevron right
  2. Skrillex maakt track met The Doors

Voor het muziekproject Re:Generation maakte Skrillex samen met The Doors de track 'Breakn' A Sweat'. Beluister de track.

Dubstep en psychedelische rock ontmoeten elkaar. Voor een speciaal muziekproject, Re:Generation, maakte Skrillex samen met de overgebleven leden van The Doors een bijzondere track met de titel 'Breakn' A Sweat'.

Re:Generation Documentary

Het muziekproject Re:Genration brengt DJ's en oudgedienden in de muziekwereld samen om een track te produceren. Op basis van deze tracks wordt een documentaire gemaakt waarin muziek uit het verleden als inspiratiebron voor de toekomst centraal staat. Naast Skrillex, nemen ook J Premier, Mark Ronson, Pretty Lights en The Crystal Method deel aan het project.

The Doors brengt jubileumalbum uit

The Doors is sinds het overlijden van frontman Jim Morrison nooit meer écht compleet geweest, maar toch blijven bestaan. Ter gelegenheid van het veertig jarig jubileum van het album L.A. Woman, brengt de band in januari 2012 een speciale editie uit met daarop een pas ontdekte nieuwe track.

Skrillex en The Doors met 'Breakn' A Sweat'

En de samenwerking met Skrillex is meteen een mooie manier om deze viering en de invloed van The Doors op het huidige muziekklimaat kracht bij te zetten. Bekijk de video met Ray, Robbie en John, de The Doors-leden, achter de draaitafel. Wat vind jij?

Ster advertentie
Ster advertentie