3FM nieuws

Het jaar van Lov3less | De 10 van 2023

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het jaar van Lov3less | De 10 van 2023

Begin dit jaar maakte 3FM een lijst bekend met artiesten die jij echt in de gaten moet houden in 2023 genaamd 'De 10 van 2023'. Dat is een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in live-optredens als in verwachte releases. Nu we richting het einde van 2023 gaan, is het hoog tijd weer in te checken bij diezelfde artiesten met de simpele vraag: hoe was afgelopen jaar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe was het jaar van Lov3less?

In de vierde aflevering van de serie volgen we multi-instrumentalist én 3FM Talent Lov3less in Paard Den Haag terwijl ze zich voorbereidt op een show met The Jordan. Tussen de opbouw en soundchecks door heeft ze tijd om terug te kijken op de afgelopen periode.

Lov3less (oftewel Simone van Vugt) kijkt met een goed gevoel terug op haar jaar aangezien ze eindelijk weer op het podium staat: "Het was een heel intens maar supermooi jaar. Een rollercoaster. Ik ben erg blij met alles wat er gaande is."

"Dankbaar!"

Op het podium lijkt bijna elke artiest alsof ze nooit anders hebben gedaan, maar toch gaat er meer in het koppie om dan aan de buitenkant te zien is. Zo ook bij Simone. Ze speelde altijd in verschillende bands, waaronder bijvoorbeeld Sue The Night. Maar daar stopte ze mee.

Lov3less is haar nieuwe project en daarmee ook precies de persona die meer durft dan Simone zelf: "Het ziet er misschien niet zo uit, maar het gaat niet altijd helemaal spanningloos en vanzelf. Lov3less was voor mij echt iemand die iets meer durft dan ik en daar ben ik heel blij om. Dus dankbaar!"

De 10 van 2023

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is precies waarom jij deze serie echt moet checken!

Want in 'De 10 van 2023' staan tien Nederlandse acts die in 2023 hoge ogen gooien, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2023' zijn? Check de lijst hieronder!

- Bente
- Joost
- Néomi
- Claude
- Lov3less
- The Jordan
- Wodan Boys
- Elephant
- Maxine
- Prins S. en de Geit

Check hier de rest van de afleveringen rondom 'De 10 van 2023'!

Ster advertentie
Ster advertentie