3FM nieuws

Michiels frisse pick

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiels frisse pick


Douchend in zonnebrandcrème brengt Michiel zijn zomermaanden door. Zijn Pick Of The Week is dan ook fris en dansbare zomerpop

Of je nou moet werken, op vakantie gaat of op weg bent naar het strand, deze zomer verdient een soundtrack. Hij is opzwepend spannend door de voetbalperikelen en tegelijkertijd layed back door de alles verzengende hitte die je niet in staat stelt nog één vinger uit te steken.

De DJ's van 3FM kiezen hun pick of the week wekelijks en delen hem met je.

Roosmarijns zomerkneiter

Met een aantal DJ's op vakantie, is het voor Roosmarijn weer genieten geblazen. Zij mag om de haverklap invallen en de heetste zomerhits de ether inslingeren.

"Verkoeling nodig? Deze zomerhit opzetten! Ik ben deze week helemaal verslaafd aan nieuw talent Mike Posner. Denk Sam Sparro, denk David Guetta en denk een een heleboel frisse cocktails... Mike Posner doet ze heel aanstelijk in de mix. Is gegarandeerd niet uit je hoofd te rammen"

3FM Social Radio

Twitflickfacehyvend gaat Michiel Veenstra door het leven. Ieder social network known to man heeft hij inmiddels wel gezien en mensen weten hem daar ook te vinden. Zo kwam hij deze week ook aan zijn Pick Of The Week:

"Via twitter (dank dank dank @TyeT18) een ontzettend tof liedje ontdekt, 'I Think I Like U 2' van Jamaica. Heeft niets met reggae te maken maar alles met toffe frisse dansbare zomerpop. Geproduceerd door leden van Daft Punk en Justice en uitgebracht op het hippe Kitsuné-label. Clip is leuk, muziek is weergaloos prettig."

Ster advertentie
Ster advertentie