3FM nieuws

Fem en Rem bij de Awards van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Fem en Rem bij de Awards van 3FM
Femke is lid van de 3FM Hyve en ondervond bij de 3FM Awards hoe vet dat kan zijn. Een vip-treatment en hotelovernachting later doet ze verslag.
Picture this: je zit in de bus op weg naar huis, je telefoon gaat en het display vertoond een onbekend nummer. Vast een telefonische enquete, dus laat maar. De beller blijkt echter vasthoudend en met tegenzin neem je toch op.

Het is 3FM met de boodschap dat je de dag erna als vip naar de 3FM Awards mag. Femke sloeg stijl achterover en na een wervelend weekend schreef ze onderstaande verslag:


Femke bij de 3FM Awards

Vrijdagmiddag, ik zit in de bus, gaat m'n telefoon. "Hoi Femke met 3FM. Heb je morgenavond iets te doen?!" Euuh nou nee... Of ik het leuk zou vinden om naar de 3FM awards te gaan en dan als VIP met een hotelovernachting in Amsterdam!!!

Dit allemaal omdat ik 1 uit de 19.000 3FM Hyvers was die gestemd had voor de awards! Nou dat hoef je me natuurlijk maar 1x te vragen!! Dus zaterdagmiddag na mijn werk snel naar de auto, mijn vriend ophalen en snel naar Amsterdam.

Het hotel
Daar aangekomen in het Mövenpick hotel begint de receptionist te lachen, of ik een loterij had gewonnen ofzo??!! Hij had voor ons een Junior Suite op de 1 na hoogste verdieping met het beste uitzicht van het hotel. Wij zo snel mogelijk naar de liften (kon die lift niet sneller?) en naar de kamer toe...

Die kamer! en dat uitzicht!!! Echt SUPER! Echt veel tijd om er van te genieten hadden we op dat moment niet, want the Factory ging al om 7uur open en om 8uur begon de "show". dus we moesten snel omkleden en snel een taxi pakken naar the Factory.

The Factory
Daar aangekomen kregen we de VIP bandjes. In eerste instantie had ik het idee dat we op een speciaal dek mochten staan, waar best wel veel mensen stonden, maar dat VIP bandje gaf ons echt werkelijk toegang tot alles!

Eerst maar even wat drinken op het VIP dek. Daar sta je dan met je biertje en je wijntje... Al snel zagen we o.a. Guus Meeuwis, Eddy Zoey, Arie Boomsma, Wilfred Genee, Johnny de Mol en natuurlijk de 3FM Dj's.

Voor de camera
Nadat we daar even stonden kwam al snel een cameraman met Barbera Karel naar ons toe. Of we even gefilmd wilden worden als winnaars voor op de site, natuurlijk! :-)



Dus even een praatje maken over de gewonnen prijs en over dat we hier straks tussen alle vip's zouden staan. Wij hadden inmiddels al wat vip's gespot, dus nadat we het daar even over hadden gehad, kwam Barbera al snel met Guus Meeuwis naar ons toe! :Erg grappig om even met hem te praten!

Al snel begonnen de optredens al dus we gingen maar is even opzoek naar een goeie plek om naar het eerste optreden van Voicst te kijken. Wat is dan een betere plek dan voor het podium!!!! Echt een beter zicht konden we gewoon niet hebben! Uiteraard had je van boven op het vip-dek ook een mooi uitzicht, maar zo voor het podium is toch veel beter dan dat!

Het vip-dek
Tussen de optredens door bevonden we ons natuurlijk wel op het vip-dek. Wat is er nou leuker dan naast Spike van Direct of iemand van Within Temptation een drankje te bestellen aan de bar. Of om tussen Krezip, Anouk, Van Velzen, Moke, Alain Clark en alle andere artiesten die er waren je drankje op te drinken en verbaasd te staan over iets zo onwerkelijks wat je 2 dagen van te voren niet had kunnen bedenken!

Nadat alle optredens voorbij waren en de uitzending was afgelopen begon de afterparty verzorgd door Kraak & Smaak. Hier hebben we ons heerlijk vermaakt om naar iedereen die uit z'n dak staat te gaan op deze muziek te kijken, terwijl wij ons nog steeds tussen de inmiddels al wel aangeschoten bn'ers bevonden! :-)

Later op de avond nog heerlijk genoten van onze hotelkamer, en met een lekker flesje rosé (als kadotje van het hotel) van het verbluffende uitzicht genoten!

Résumé overflakkee
Al met al hebben we echt een TOP avond gehad, die we echt nooit meer zullen vergeten! En het winnen van zo'n prijs maakt al mijn pogingen om ooit eens een prijs te kunnen winnen weer helemaal goed!'

>> Check ook het blog van Femke voor de foto's

Ook lid worden van de 3FM Hyve


Heb je ook een voorliefde voor goeie muziek, festivals en radio? Word dan lid van de 3FM Hyve en maak ook kans op leuke extra's!

>> De 3FM Hyve
Ster advertentie
Ster advertentie