3FM nieuws

Ed Sheeran werkt samen met David Guetta

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran werkt samen met David Guetta

Ed Sheeran en David Guetta zijn samen de studio ingedoken om te werken aan twee nummers voor andere artiesten en voor Ed zelf.

Ed Sheeran nam zondag 24 augustus de VMA voor Best Male Video voor zijn clip 'Sing' in ontvangst. Voor de awardshow vertelde hij aan Billboard dat hij recent de studio heeft gedeeld met DJ en producer David Guetta. Daar hadden ze samen gewerkt aan twee nummers voor andere artiesten, maar ze duiken ook nog de studio in om voor Ed zelf aan de slag te gaan.

Ed schrijft voor derde album

Verdere details over de samenwerking geeft Sheeran niet. Hij liet wel weten bezig te zijn met nummers voor zijn derde album, maar het schrijven gaat moeizaam nu hij door Noord-Amerika tourt. Eerder vertelde Ed niet lang te willen wachten met een volgend album.

Op de rode loper vertelt Ed aan Billboard over zijn samenwerking. Bekijk hier het gesprek.

X

De singer-songwriter bracht in juni zijn nieuwe album X (spreek uit als 'Multiply') uit dat werd uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Met 'Sing' bestormde Ed al de hitlijsten en met zijn nieuwe single 'Don't' scoorde hij opnieuw een 3FM Megahit. De 23-jarige zanger werkte eerder al samen met het Britse dance-kwartet Rudimental en de Amerikaanse rapper The Game.

3FM Presents: Ed Sheeran in Ziggo Dome

Ed tourt aan het eind van 2014 door Europa en staat met zijn soulvolle stem en gitaarliedjes op maandag 3 november in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie