3FM nieuws

Heisa om clip 30 Seconds to Mars

  1. Nieuwschevron right
  2. Heisa om clip 30 Seconds to Mars

MTV laat de nieuwe clip van van 30 Seconds to Mars overdag niet zien. Flinke poeha over de spannende clip 'Hurricane'.

De ruim 10 minuten durende clip van 'Hurricane' is spannend, prikkelend en misschien ook een beetje raar, zoals je al hebt kunnen zien in de voorproefjes op 3FM.nl. MTV heeft de clip al in zijn geheel gezien en weigert de videoclip overdag te draaien. Na tienen mag de clip gecensureerd gedraaid worden.

MTV MAIL

MTV heeft Jared een keurige brief gestuurd waarom de clip niet geschikt is voor de tere Amerikaanse zieltjes. Jared heeft deze op zijn beurt keurig gepost op zijn blog. Het is een lange opsomming van de scenes die pikant zouden zijn of gewelddadig en daarom ongepast om te tonen.

>>Lees hier de hele brief

Plastische beschrijving

Als je het zo plastisch opgeschreven ziet, wordt het ook wel een beetje ongemakkelijk, terwijl het in beeld hoogstwaarschijnlijk allemaal meevalt. Lees deze quote uit de brief maar:

'09:17: WOMAN RUNS FINGER OVER OTHER WOMAN’S G-STRING CLAD BOTTOM AND TOUCHES HER ANUS - This shot makes the video completely restricted. There are other bondage shots towards the end of the film that compliance were unclear about, they would have to view frame by frame on tape to gauge whether they would need to be cut too for POST 10PM. '

Check de voorproefjes

Wij hebben de hele clip nog niet gezien, maar van de voorproefjes, zijn we nog niet geshockeerd. Wel duiken er veel vragen op. Zoals: waarom loopt Jared de hele tijd in zijn blote bast? Is dat omdat hij het kan hebben? En wie is dat enge konijntje? In ieder geval belooft het een spektakel te worden. Dus be prepared. Dinsdag weer een nieuw voorproefje.

>> Check hier alle clipjes en elke dag nieuwe!

Ster advertentie
Ster advertentie