3FM nieuws

Lijsttrekkers in de studio voor 3FM Serious Politics

  1. Nieuwschevron right
  2. Lijsttrekkers in de studio voor 3FM Serious Politics

In aanloop naar de verkiezingen besteed 3FM aandacht aan de verkiezingen. Veel lijsttrekkers komen langs in de studio.

Vanaf dit weekend staat politiek centraal bij 3FM. Lijsttrekkers komen langs in de studio, NOS op 3 zorgt voor speciaal verkiezingsnieuws en op 3FM.nl kan je de Partijwijzer invullen.

Lijsttrekkers in de 3FM studio

3FM DJ’s vragen politieke kopstukken naar hun ideeën over politieke issues die voor jongeren belangrijk zijn en luisteraars krijgen de kans om vragen te stellen.

Lijsttrekkers Diederik Samsom (PvdA) en Alexander Pechtold (D66) komen langs bij de Coen & Sander Show. Jolande Sap (GroenLinks) en Emile Roemer (SP) gaan langs bij Giel. Mona Keijzer (CDA) schuift aan bij Stenders Late Vermaak.

RabRadio, MetMichiel en 3voor12radio pakken het anders aan

Niet alle programma's hebben lijsttrekkers uitgenodigd. In RabRadio nemen cabaretiers van de Comedytrain in een dagelijkse column verschillende campagneslogans van politieke partijen onder de loep. MetMichiel bespreekt met experts en luisteraars de campagnethema´s. In 3VOOR12 Radio schuiven de mogelijke lijsttrekkers van de toekomst aan.

NOS op 3: Serious Politics nieuws

In de verkiezingsperiode houdt NOS op 3 de luisteraars op 3FM continu op de hoogte van het laatste verkiezingsnieuws. Woensdag 5 september om 20:30 uur vindt online het NOS op 3 Debat plaats. Acht jonge kandidaat Kamerleden gaan via de site in debat en het publiek kan live kijken en direct reageren.

3FM Partijwijzer

Op 3fm.nl kunnen luisteraars de 3FM Partijwijzer raadplegen. Hier kan je standpunten uit partijprogramma’s van politieke partijen, waardoor een persoonlijk partijprogramma ontstaat. De 3FM Partijwijzer is samengesteld in samenwerking met de makers van de Stemwijzer.

Inmiddels is de 3FM Partijwijzer in één week al bijna 10.000 luisteraars geraadpleegd.

Ster advertentie
Ster advertentie