3FM nieuws

Moke, Ferry Corsten e.a. op 'Britse' Koninginnedag

  1. Nieuwschevron right
  2. Moke, Ferry Corsten e.a. op 'Britse' Koninginnedag
Moke, Room Eleven, C-mon & Kypski en de DJ's Ferry Corsten en Erick E spelen op 17 en 18 april in Londen in het Holland House. Doel is de sfeer van Koninginnedag promoten.In Londen treden de Nederlandse DJ’s Ferry Corsten, Bart Cleasssen, Erick E. en de Nederlandse bands Moke, Room Eleven en C-mon & Kypski op tijdens het zgn. Holland House. Met dat evenement wil het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) Britten laten kennismaken met Holland en de typische Nederlandse sfeer tijdens Koninginnedag. Voor de vierde editie van Holland House verwacht het NBTC zo’n 50.000 bezoekers.

Koninginnenach in Londen

Vrijdag 17 april gaat Holland House van start met de ‘Koninginnenach’ in club SeOne. Nederlandse top-dj’s Ferry Corsten en special guest Bart Cleassen zorgen samen met Erick E., Rafaël Frost en JL Aleph voor de complete line-up. Volgens het NBTC is Nederland een interessente bestemming voor 'clubbers' van over de hele wereld.

Traditionele Koninginnedag in Londen

Een dag later, op zaterdag 18 april, spelen Moke, Room Eleven (winnaar zilveren harp) en C-mon & Kypski op het beroemde Trafalgar Square. Het NBTC probeert daarnaast de typische Hollandse gezelligheid op te roepen met o.a. een meet & greet met Bert en Ernie van Sesamstraat.
Ster advertentie
Ster advertentie