3FM nieuws

ADAM live bij B&W

  1. Nieuwschevron right
  2. ADAM live bij B&W

Barend en Wijnand hadden voor hun uitzending van vrijdag 28 op zaterdag 29 november weer alles uit de kast gehaald. Naast ADAM, kwamen ook The Pheromones en Roberto Tan langs!

De temperaturen liepen flink op in de studio bij Barend en Wijnand. De girlband ADAM kwam namelijk langs in de uitzending van vrijdag 28 op zaterdag 29 november. Daarnaast brachten ook rockband The Pheromones en rapper Roberto Tan een bezoekje.

ADAM

ADAM is een girlband bestaande uit vijf zangeressen. Ze maken catchy nummers waarbij ze niet bang zijn om hun mening te verkondigen. En ze durven bovenal heel erg sexy te zijn, wat de band heeft bewezen door een videoclip te maken waarin te zien is hoe ze klaarkomen. De dames waren in juli ook al te gast in de Freaknacht en zorgden ervoor dat het flink warm werd in de studio. Hun nieuwe single is 'On To Something'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Pheromones

The Pheromones maken ouderwetse harde rock 'n' roll. De rockgroep werd in 2013 internationaal bekend toen het nummer 'Stronger' werd gebruikt in het spotje voor de TV-serie Californication. 3FM was er ook als de kippen bij en draaide het nummer al snel op de zender. Ome Gerard was ook dol enthousiast en riep het nummer uit tot zijn DJ Favorite. Afgelopen zomer waren ze onder andere te zien op Bospop en Zwarte Cross en in juli kwam hun titelloze debuutalbum uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roberto Tan

Nee, Roberto Tan is geen familie van, maar wel de meest degelijke rapper van Nederland. Je zult hem niet tot diep in de nacht tegenkomen in de clubs, hij is altijd op tijd en voelt zich niet beter dan een ander. Kortom, een rapper naar ons hart. Hij bracht in juni 2012 zijn eerste demo 'De Atrap' uit en ging samen met Kraantje Pappie mee op tour. Een jaar later bracht hij zijn eerste EP Roberto Tan Zet Aan uit en hij werd geselecteerd voor de Popronde en De Grote Prijs van Nederland. Zijn debuutsingle 'Papier' kwam in oktober uit.

Beelden volgen zo snel mogelijk!

>> Check de site van Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie