Naar homepage
3FM nieuws

Snelle en Frenna gaan 'Plankgas' op nieuwste track

  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle en Frenna gaan 'Plankgas' op nieuwste track

Alles wat Snelle de laatste tijd aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zijn nieuwste track 'Plankgas' die hij samen met Frenna uitbracht heeft inmiddels ruim 1,8 miljoen views op YouTube en meer dan 6,7 mijloen streams op Spotify. Als klap op de vuurpijl hoor je 'm vanaf deze week ook nog eens op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pon Road

Snelle wilde a langer samenwerken met Frenna en vond de tijd nu meer dan rijp toen de hij ontdekte dat hij onbewust 'Pon Road' als inspiratiebron gebruikte voor 'Plankgas'. Tijdens een Belgisch interview zegt Snelle: "Ik wilde het niet uitbrengen zonder Frenna's zegen. Via een DM op Instagram heb ik hem toen het nummer gestuurd, waarop hij reageerde dat hij zelf wel een verse erop wilde doen. Dat was helemaal top”, zegt Snelle, die het ook in België erg goed doet. “Ik stond eerder dit jaar nog in Antwerpen op het podium en daar werden de nummers uit mijn EP ‘Beetje bij beetje’ goed onthaald. België houdt ook van mijn hard lines, melodieuze zanglijntjes met een hoog meezinggehalte.”

'Alleen Maar Gelukkig'

In een interview met 3FM liet Snelle weten dat hij zich de afgelopen tijd heel erg op zichzelf heeft moeten focussen. Als je op dit moment aan hem zou vragen wie de belangrijkste persoon in zijn leven is zal hij zeggen: ik. Een levensfase die hij in dit nummer lijkt te beschrijven.

Lees het interview dat 3FM met Snelle had hier terug. En abonneer je dan gelijk even op de 3FM Now Playing-lijst om op de hoogte te blijven van de allernieuwste muziek op 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie