3FM nieuws

Michael Jackson op wereldtournee

  1. Nieuwschevron right
  2. Michael Jackson op wereldtournee
Zou het nu dan echt...?! De huidige geruchten over MJ's comeback-wereldtournee zijn wel heel concreet."Michael Jackson staat op het punt akkoord te gaan met een enorme comeback-tour", kopte Britse krant The Sun zaterdag 25 oktober.

Dertig dagen Michael
The King Of Pop heeft fans verteld dat plannen voor een terugkeer op het podium volgend jaar op komst zijn. Hij doet dan een 30-daagse tour langs 30 grote steden over de hele wereld.

Jackson is op het moment in Las Vegas, waar hij materiaal voor een nieuw album aan het opnemen is.

De koning onttroond?
Jackson's carrière was ten einde in 2005 toen hij werd aangeklaagd voor kindermisbruik. Hij werd vrijgesproken, maar van zijn reputatie bleef niet veel meer over.

Prince Michael I, II en Paris
Jackson zegt dat hij deze tour wil doen voor zijn kinderen. Hij wil dat zij zien wat hij doet, waarom hij nu zo beroemd is. Jackson's drie kids waren namelijk nog niet geboren toen hij zijn laatste grote tour deed in 1996.

De laatste tien jaren van Jackson's carrière-resten leken in de media in het teken te staan van financiële moeilijkheden.

Kleine man, grote fan
Gerard Ekdom geeft aan te staan trappelen van enthousiasme over Michael's terugkeer. Hij heeft in 1996 het concert van Michael Jackson laten schieten en betreurt dat al jaren.

Hij maakt zich wel een beetje zorgen over de houdbaarheid van het bericht. Eerder bleek Michael geruchten over een comeback ook niet waar te maken.

K'chow!
Gerard vreest er ook voor dat Michael in een rolstoel het podium opgeduwd moet worden: "Dan kan Michael dit soort 'K'chow!'- (doet Michael-move, red.) -bewegingen niet doen".

Vlaggetje
Gerard was dus in de veronderstelling dat hij nu zijn jeugdheld nooit meer zou zien. Dat lijkt niet nodig te zijn! Als MJ optreedt in Nederland is Gerard er in ieder geval bij: "Natuurlijk! Ik sta vooraan met mijn vlaggetje."


>> De website van Michael Jackson
Ster advertentie
Ster advertentie