3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Groot nieuws én 3FM Live Box-optreden voor 3FM Talent Elephant

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Groot nieuws én 3FM Live Box-optreden voor 3FM Talent Elephant

Het was weer eens tijd voor live muziek in de vroege ochtend op 3FM. En dat was heerlijk wakker worden met 3FM Talent Elephant. Deze hele maand staat in het teken van De Muziek Van 2023, en daar is de zwoele Rotterdamse indieband zeker onderdeel van. Met een goeie dosis aan melancholische gitaarsounds en fijne dromerige klanken zijn de mannen niet voor niets 3FM Talent.

3FM Talent Elephant

Je gaat het komend jaar nog heel veel van Elephant zien en horen bij 3FM. En dat is geheel terecht, al zeggen we het zelf. Een maand voor de start van de pandemie werd Elephant opgericht. De band had voor ogen lekker te kunnen spelen, maar dat viel helaas vies tegen. Sinds alles weer de oude is, gaat het allemaal snel en heeft de band inmiddels een drukke festivalzomer en clubtour achter de rug. Hun debuutplaat Big Things levert alleen maar lovende woorden op. 3FM Talent Elephant is er klaar voor om 2023 over te nemen.

'Reptile Zoo'

De nieuwe single 'Reptile Zoo' kun je misschien al kennen als het zevende liedje op het debuutalbum Big Things. De band heeft het nummer de afgelopen periode al veelvuldig live gespeeld. Daarom konden de mannen niet achterblijven voor een optreden bij de Ochtendshow van Rob en Wijnand. Het is lastig niet te genieten van de melancholische, maar ook dromerige klanken van het nummer. Waan je op roadtrip door Californië: raampje open, voet op het pedaal en gaan. Check het optreden hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zwarte Cross 2023

Binnenkort staan de mannen met een optreden op ESNS (Eurosonic Noorderslag). Dé plek waar alle toekomstige talenten optreden en alle mensen uit de industrie aanwezig zijn. Daarnaast hebben de mannen van Elephant ook nog een primeur voor Rob en Wijnand: de band staat namelijk op Zwarte Cross 2023! Bovendien touren ze dit najaar door Nederland met als hoogtepunt een uitverkochte grote zaal in Paradiso op 27 september. Genoeg nieuws om de mannen in de gaten te blijven houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie