3FM nieuws

Jett Rebel schrijft soundtrack nieuwe Spider-Man-film

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel schrijft soundtrack nieuwe Spider-Man-film

3FM Serious Talent Jett Rebel heeft een titelsong gemaakt voor de nieuwe Hollywoodfilm The Amazing Spider-Man 2.

Het nummer, getiteld 'On Top of the World', is te horen tijdens de aftiteling van The Amazing Spider-Man 2 en verschijnt op de soundtrack van de film. Dat heeft Sony vandaag bekend gemaakt, aldus het Algemeen Dagblad. Beluister onderaan dit bericht een preview van het nummer.

Jett Rebel is 3FM Serious Talent

De 22-jarige Jelte Tuinstra bewees het met zijn optreden in de 3FM-tipi op de Zwarte Cross al: hij is here to stay. Zijn eerste single 'Do You Love Me At All' leverde hem de titel 3FM Serious Talent op. Bovendien heeft hij inmiddels twee EP's uitgebracht, 'Venus' en 'Mars', sleepte een 3FM Megahit in de wacht met zijn single 'Tonight' én staat hij op Pinkpop 2014.

Jett Rebel - 'On Top Of The World'

Over zijn aandeel aan The Amazing Spider-Man 2 laat Jelte via zijn YouTube-kanaal het volgende weten: "Ik zie overeenkomsten tussen Jelte Tuinstra en Peter Parker. Hij is ook een buitenbeentje met een alterego. Spider-Man en Jett Rebel hebben wat dat betreft nogal wat overeenkomsten. Ik ben heel trots op deze samenwerking, omdat ik op deze manier mijn muziek op een andere manier onder de aandacht kan brengen. Niet via een single, EP of een album, maar via een soundtrack, dat is nieuw voor me. De videoclip die erbij komt wordt ook prachtig," aldus Jett Rebel, die het nieuws eerder deze dag al op Twitter plaatste.

Beluister hier de preview van de soundtrack voor The Amazing Spider-Man 2, 'On Top Of The World':

Jett Rebel - 'On Top Of The World'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij dat Jett Rebel een 3FM Award in de wacht sleept? Hier kun je stemmen!

Ster advertentie
Ster advertentie