3FM nieuws

Jebroer moet huilen om eigen clip

  1. Nieuwschevron right
  2. Jebroer moet huilen om eigen clip

Zijn nieuwe single 'Tranen In Camouflage' gaat over een jeugdvriend van de rapper die verslaafd is aan drugs en op straat leeft.

De track is afkomstig van zijn album Gouden Tranen, maar werd opnieuw opgenomen met Wudstik als vocalist. Toen Jebroer de clip zag, die vandaag als single is uitgekomen, hield hij het niet droog.
Op mijn album Gouden Tranen stond de track Camouflage al. Deze track betekende de wereld voor mij, omdat ik recht vanuit mijn hart praatte over de situatie waar ik in zat. Altijd al heb ik hier een video voor willen schieten maar dit is helaas niet gebeurd. Nadat we de track samen met Wudstik hebben gedaan bij Giel in een live setting, kon ik het niet laten om dit officieel uit te brengen met video.Deze video is zo echt voor mij dat ik tranen in mijn ogen had toen ik hem voor het eerst terug zag. Helaas zit ik op dit moment in dezelfde situatie met een jongen waar ik mee ben opgegroeid. Dit is allemaal weer echt en dichtbij nu. Helemaal opnieuw en dat doet pijn.” - Jebroer

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Awards
Jebroer speelt ook op de 3FM Awards op 28 maart in Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Samen met Chef'Special, Fresku, De Staat, The Common Linnets, Sef en nog heel veel anderen. Nog geen kaartje? Bestel 'm HIER.
Ster advertentie
Ster advertentie