3FM nieuws

Eliza Rose ontvangt een gouden plaat voor B.O.T.A (Baddest Of Them All)

foto: Jeroen Zondagfoto: Jeroen Zondag
  1. Nieuwschevron right
  2. Eliza Rose ontvangt een gouden plaat voor B.O.T.A (Baddest Of Them All)

'VoorAan' is de plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Olivier en Jamie helpen je ieder donderdag op 3FM tussen 22:00 en 01:00 uur met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Eèn van deze beloftes is de Engelse dj Eliza Rose, die met haar single B.O.T.A (Baddest Of Them All) een echte wereldhit heeft te pakken. Jamie heeft in een interview dan ook een verrassing voor Eliza.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

‘Marilyn Monroe’

Een huis zegt veel over een persoon. Wat voor opvallend type meubel of kunst heeft Eliza Rose in huis waar ze echt van houdt? "Een prachtige spiegel van Marilyn Monroe. Als je daar een bepaald licht op schijnt, projecteert het een grote versie van Marilyn Monroe haar gezicht op de overkant van de muur." Eliza heeft het al jaren en zal het ook nooit wegdoen.

Maar Jamie heeft iets anders bij d'r, waardoor Eliza Rose wellicht ruimte moet maken. Voor haar single B.O.T.A. (Baddest Of Them All) krijgt ze namelijk een gouden plaat voor de Nederlandse streams. "Ik zeg nooit nee tegen een foto van mijn eigen gezicht." Deze krijgt dan ook zeker een mooi plekje in haar huis.

Zelfvertrouwen

Eliza Rose maakt al meer dan 10 jaar muziek, maar het succes van B.O.T.A (Baddest Of Them All) heeft haar meer zelfvertrouwen gegeven. "Het voelt nu alsof ik me niet meer hoef te bewijzen. Ik heb iets geweldigs gedaan en ik ben trots op deze track. Ik leer nu om meer in mezelf te geloven." Dit zelfvertrouwen moet ze wel nog creëren in het live zingen tijdens haar optredens, maar de afgelopen maanden begint ze daar steeds meer aan te wennen. "Je zal het snel gaan zien, maak je geen zorgen." Eliza is met haar team bezig met het opzetten van een show inclusief dansers en richting het eind van dit jaar zal ze dan ook meer live zingen.

‘Better Love‘

Vorige maand is Eliza Rose haar nieuwste single 'Better Love' uitgekomen. Deze track is meer gericht op de lyrics, om er een diepere betekenis aan te geven. "Ik wilde ook de wat zachtere kant van mezelf laten zien in plaats van de party-vibe." Het is dan ook een lied je keihard meezingt in de auto met je vriendinnen. "Veel mensen hebben liefdesverdriet meegemaakt, het is een tijdloze emotie." Een echte female power song.

Check het hele interview met Eliza Rose hier:

Video niet beschikbaar

*Disclaimer, dit interview is gehouden tijdens haar show in Paralell Amsterdam op 31 maart.

Ster advertentie
Ster advertentie