3FM nieuws

Nog zeven dagen tot het nieuw album van Muse?

  1. Nieuwschevron right
  2. Nog zeven dagen tot het nieuw album van Muse?

Dominic Howard, drummer van Muse, verwijst op zijn Instagram-account naar het nieuwe album. Die zou wel eens over zeven dagen in de schappen kunnen liggen...

Dominic maakte op donderdag 25 september een Instagram-account aan en plaatste in de bio een hint naar het nieuwe album van Muse: "7 day countdown to album number 7". Wat de drummer hiermee bedoelt is niet duidelijk, maar de fans worden helemaal gek.

Ook verwijst hij naar de officiële website van de band, maar daar is geen extra info te vinden. De site is bij schrijven van dit artikel niet meer geüpdatet sinds mei 2014.

Geen toeters en bellen

Het lijkt onwaarschijnlijk dat het nieuwe en zevende album van Muse over een week in de winkels ligt, aangezien de mannen pas geleden de studio zijn ingedoken. Frontman Matt Bellamy maakte in juli via Twitter bekend dat de opnames van de zevende plaat voorspoedig verlopen en dat ze hopen dat hij nog voor de zomer van 2015 in de winkels ligt.

"Back-to-basics"

Aan Rolling Stone onthulde Matt dat het album "back-to-basics' gaat worden en dat ze alle toeters en bellen achterwegen laten. De nieuwe plaat wordt de opvolger van The 2nd Law uit 2012. Beluister hieronder het zesde album van Muse, The 2nd Law.

Muse - The 2nd Law

Ster advertentie
Ster advertentie