3FM nieuws

Trijntje, Lange Frans en Steve-O bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Trijntje, Lange Frans en Steve-O bij Giel

Wat gebeurt er als je Trijntje, Lange Frans en Jackass-held Steve-O in een ruimte zet? Dan krijg je Bloedgabbers en blauwe ballen!

Trijntje Oosterhuis en Lange Frans waren woensdag bij Giel om hun duet 'Bloedgabbers' uit de film De Heineken Ontvoering live te zingen. Dat gebeurde ook, maar er was meer, veel meer! Het begon als een normale dag maar dat veranderde zodra Jackass-held Steve-O binnenkwam. De anders zo lieve Trijntje veranderde in een beest!

'Bloedgabbers'

De film over de ontvoering van biermagnaat Freddie Heineken draait vanaf donderdag 27 oktober in de bioscopen. Trijntje en Lange Frans maakten de titelsong ‘Bloedgabbers’. Die klonk live ook heerlijk, helder en … helemaal geweldig.

Blauwe ballen voor Steve-O

En toen kwam Steve-O van Jackass binnen om te vertellen over zijn bloederige show die avond in de Melkweg. Voor Trijntje was het maar een kleine stap van de heftige Heineken Ontvoering naar de ballen van Steve. Ze zag haar kans schoon om eindelijk eens iemand in zijn ballen te trappen. Steve-O offerde zich - min of meer vrijwillig - op.

De Jackass-man is wel wat gewend, maar hij was toch een beetje bang voor de killer boots van Trijntje. Maar als Trijntje iets in haar hoofd heeft, dan gebeurt het ook. Ze wist hem uiteindelijk twee keer vol te raken. Die Trijntje toch.

Het is allemaal gefilmd, zodra de beelden er zijn, kun je het hier met eigen ogen zien.

Ster advertentie
Ster advertentie