3FM nieuws

Een takkewijf is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een takkewijf is Nooit Grappig

Sommige mensen hebben gewoon een hele aparte smaak in de liefde. Zo ook Emma McCabe. De Australische vrouw houdt namelijk van hout.

(Foto: Twitter)

Een typisch gevalletje van dendrophilia (liefde voor bomen). Dat is waar Emma last van heeft. Al lijkt haar familie er meer onder te lijden dan zijzelf. Emma is namelijk helemaal hoteldeboomel.

Een vrouw die van een boom hout is Nooit Grappig

De 31-jarige vrouw zegt ook seks te hebben met de stijve hark. En dat is volgens haar de allerbeste seks die ze ooit gehad heeft. Of Tim, zoals ze haar populaire vriendje noemt, dit ook vindt is niet duidelijk. Maar hij klaagt er verder ook niet echt over. De twee hebben nu nog een LAT-relatie, maar Emma wil graag in het (houten) huwelijksbootje stappen. We zijn benieuwd of de twee al een huwelijksreis hebben geplant...

Stuur je Nooit Grappig in!

Een vrouw die een boom beukt is natuurlijk Nooit Grappig. Welke Nooit Grappig kun jij bij dit zeer opmerkelijke nieuws verzinnen? Laat het ons weten door jouw Nooit Grappig in een reactie achter te laten op deze pagina of door een (ingesproken) app'je via de 3FM App te sturen. Je kunt ook een berichtje achterlaten via de homepage (rechtsboven) of via 3fm.nl/live.

Luister elke vrijdag tussen 14:00 uur en 16:00 uur naar RobRadio: Stenders VriMiBo.

Ster advertentie
Ster advertentie