3FM nieuws

Caro Emerald op 1 in Britse albumcharts

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald op 1 in Britse albumcharts

Het tweede album van Caro Emerald getiteld The Shocking Miss Emerald is op nummer 1 binnengekomen in de Britse albumcharts.

Het tweede album van Caro Emerald is vanuit het niets binnengekomen op de eerste plaats in de Britse albumcharts. The Shocking Miss Emerald is de opvolger van het succesalbum Deleted Scenes From The Cutting Room Floor en verscheen op vrijdag 3 mei.

Caro Emerald was op de dag van de release te gast bij Giel. The Shocking Miss Emerald werd 3 mei ook uitgeroepen tot 3FM Album van de Week.

2 Unlimited succesvol in Groot-Brittannië

Het is voor het eerst sinds 1994 dat een album van een Nederlanse artiest in Groot-Brittannië op nummer 1 in de albumcharts terechtkomt. Toen was het 2 Unlimited die met Real Things de koppositie wist te behalen.

Caro Emerald blij met erkenning

Caro Emerald is zelf ook onder de indruk van het succes van haar tweede plaat. Ze reageerde enthousiast:

"Ik ben onder de indruk van dit fantastische nieuws! Het is een geweldige erkenning voor al het harde werk dat we in dit album gestopt hebben. Ik wil de fans bedanken en iedereen die ons gesteund heeft. Thank you!"

Shows Caro Emerald uitverkocht

Caro Emerald geeft in september veertien nu al uitverkochte optredens in Groot-Brittannië. Ook kondigde de Nederlandse zangeres onlangs drie concerten in Nederland aan.

Ster advertentie
Ster advertentie