3FM nieuws

Jan Smit aangevallen door ex van vriendin

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Smit aangevallen door ex van vriendin
Op dinsdagavond spuide moeder Smit haar gal over Yolanthe. Diezelfde avond kreeg Jan klappen van de ex van zijn nieuwe vriendin
De palingsoap continues. Dinsdag stond toute Volendam op zijn kop. Gerda Smit deed een boekje open over de breuk tussen Yolanthe en Jan in SBS Shownieuws. Yolanthe zou het huis hebben leeg gehaald en Gerda had foto's om het te bewijzen.

Volendam was in rep en roer! Was het waar? En had Gerda het recht wel om zou uit de school te kleppen over het prive leven haar zoon? Helaas voor Gerda waren er ontwikkelingen die ervoor zorgden dat haar five minutes of fame wel heel snel in de vergetelheid raakten.


Het plot ontwikkelt zich verder

Want de narigheid hield daar niet op. Diezelfde avond ging de ex van de nieuwe vriendin van Jan door het lint. Hij reed als een dolle naar het ouderlijk huis van Liza, waar het verse stelletje de koffers aan het pakken waren voor een welverdiende vakantie. Jan kreeg klappen en Liza is wat haren kwijt. De moeder van Liza heeft een dik gezicht overgehouden aan het bezoekje.

Wanneer zal de rust terugkeren in Volendam?
Ster advertentie
Ster advertentie