3FM nieuws

Kim Wilde tussen de koeien in Saasveld

  1. Nieuwschevron right
  2. Kim Wilde tussen de koeien in Saasveld

80s superster Kim Wilde treedt op 14 december 2013 op tijdens een kerstfeest in het Twentse Saasveld.

Eighties grootheid Kim Wilde komt in december naar het Twentse platteland om op te treden tijdens een kerstfeest in de Ankerhal in Saasveld. De manager van de zangeres had tijdens het boeken niet door dat Saasveld in 'the middle of nowhere' ligt.

Tussen de koeien

Normaal gesproken staan er tijdens het jaarlijkse kerstfeest artiesten als Mooi Wark, maar dit jaar wilde Rolf Woolderink, organisator van het feest, een internationale 80s artiest strikken. Nadat het contract met Wilde getekend was, kwam haar manager er achter dat Saasveld middenin het Twentse platteland ligt. In paniek belde hij Rolf op: "There are only cows living in Saasveld!". De organisator kon hem gelukkig toch overtuigen om het optreden door te laten gaan.

Bristol, Birmingham en Saasveld

Kim Wilde is net klaar met een reeks concerten in Australië en neemt tourmaatje en eveneens 80s grootheid Nik Kershaw mee naar het kerstfeest. Voorlopig staan er naast Saasveld alleen nog maar optredens in Bristol en Birmingham in de planning. Er zijn nog enkele kaarten voor het kerstfeest in Saasveld te koop, maar wie Kim Wilde live wil zien moet snel zijn.

Beluister hieronder het gesprek tussen Giel en Rolf Woolderink:

Ster advertentie
Ster advertentie