3FM nieuws

ICYMI: Rihanna en Drake werken samen, Iggy Pop en Josh Homme komen naar Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Rihanna en Drake werken samen, Iggy Pop en Josh Homme komen naar Amsterdam

Al het muzieknieuws van woensdag 27 november op één plek!

16.15 uur: Iggy Pop en Josh Homme naar Amsterdam

Er gaat niets boven een fijne gig-aankondiging! Net werd bekend dat Iggy Pop en Josh Homme (Queens of the Stone Age) op 10 mei zullen optreden in de Heineken Music Hall. Hier zullen ook Matt Helders (Arctic Monkeys) en Dean Fertita (QOTSA) live meespelen. Da's een prettige combinatie!

Josh en Iggy kondigden vorige week het verrassingsalbum Post Pop Depression aan, dat op 18 maart uitkomt. De eerste track hiervan, 'Gardenia', beluister je hieronder. Tickets voor het concert in de HMH gaan vrijdag in de verkoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

14.45 uur: Miley Cyrus zingt wat nieuws

Ze zal niet oordelen zegt ze. Dan doen wij dat ook niet. Het is al een tijdje geleden dat Miley Cyrus nieuw materiaal uitbracht. Maar daar zit schot in! De zangeres post een video op haar Instagram met de caption: "(...) Songwritin' and zit creaminnnn(...)"

14.00 uur: Nieuw werk van Rihanna

Na wat uitstelgedrag en eindeloos teasen is er dan toch nieuwe muziek van Rihanna! De track 'Work', een samenwerking met Drake, kreeg vanmiddag zijn primeur. Plaatje, hoor!

Het album Anti, waar de track op zal staan, schijnt deze week uit te komen. Nadruk op schijnt, want geruchten over de releasedatum komen om de paar weken terug. Het enige wat we kunnen doen is afwachten, en dat komt vast helemaal goed met deze track op zak. Enjoy:

11.55 uur: Kanye West weet niet wat 'ie wil

Het duurde een tijdje voordat Kanye de releasedatum van zijn volgende album wilde vrijgeven (11 februari). Vragen naar de voortgang van het album werd niét gewaardeerd en nu blijkt 'ie zijn fans ook nog voor de gek gehouden te hebben met de titel. De plaat, volgens Kanye geen 'album van het jaar' maar 'album van het leven', gaat namelijk Waves heten in plaats van Swish.

Inmiddels wél zeker is dat onderstaande samenwerking met Kendrick Lamar op het album te vinden zal zijn. Enjoy 'No More Parties In L.A.':

10.20 uur: Obama zegt 'Sorry'

Is het vaker gedaan? Ja. Blijft het desondanks toch lollig? Ja! Er zijn weer meerdere Obama-speeches aan elkaar ge-edit, zodat het lijkt dat de president van Amerika weer met hart en ziel een populair popliedje vertolkt. Deze keer is het de beurt aan Justin Biebers 'Sorry'. Aan het eind van de clip wordt er zelfs nog een (slightly disturbing) dansje gewaagd door Barack.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie