3FM nieuws

Eric en Michiel delen hun Pick met je

  1. Nieuwschevron right
  2. Eric en Michiel delen hun Pick met je


Er komen weer ladingen nieuwe muziek binnen en daar zitten favorietjes bij. Eric en Michiel delen hun pick of the week met je.

De zomer verdient aanprijzing tot nu toe. Warm, niet te vochtig en er zijn nog maar verdomd weinig muggen gesignaleerd, op de omgeving van Haarlem na. Het enige wat er nog ontbreekt is een soundtrack voor de komende week.

Michiel Veenstra's Pick

Michiel koos voor The Pope of Dope van The Subs vs. Party Harders als zijn Pick Of The Week. Waarom? "Het is de vaagste bak herrie van het moment, een volledige kermis in 3 minuten." En zeg je kermis, dan zeg je Michiel Veenstra.

Eric Cortons Pick(ken)

Maar liefst drie picks of the week van Eric Corton. Niet dat hij niet kan kiezen, maar het zou een zonde zijn om de andere twee platen te laten schieten.

1. My Favorite Scar - Kingsize Lekker lomp en zwaar uit ons eigen land..Gitaarmuziek!!!

2. Charlie Dee - Have it All Prachtig mooi liedje (van Dela reclame) eindelijk uit op single..Remix van Tiesto is er ook al..

3. Queens of the Stone Age - Feel Good Hit of the Summer. Album Rated-R komt opnieuw uit en deze is te lekker..Alles wat je van je moeder niet mag in 1 song..Top!!!

Aardige keuze, niet waar?

Ster advertentie
Ster advertentie