3FM nieuws

Macklemore & Ryan Lewis - The Heist

  1. Nieuwschevron right
  2. Macklemore & Ryan Lewis - The Heist

Nog nooit was de kringloopwinkel zo populair als nu met 'Thrift Shop' van Macklemore & Ryan Lewis. Het nummer is afkomstig van The Heist; het 3FM Album van de Week!

Macklemore is de artiestennaam van rapper Ben Haggerty, die voor het album The Heist samenwerkte met producer en DJ Ryan Lewis. De twee zijn afkomstig uit Seattle en brachten in 2009 samen The VS. EP uit. In de loop der jaren hebben beide heren een grote fanschare opgebouwd via internet, maar anno 2013 is de muziek van Macklemore en Ryan Lewis ook niet meer van de radio en uit de clubs weg te denken. Het duo staat deze zomer ook op het Best Kept Secret Festival.

'Thrift Shop'

De single 'Thrift Shop' werd door Coen en Sander uitgeroepen tot hun Song of the Week, maar groeide snel uit tot een monsterhit. Het nummer staat al twaalf weken onafgebroken op nummer 1 in Amerika en wist onlangs ook de nummer 1 positie in de Nederlandse Mega Top 50 te behalen.

The Heist is 3FM Album van de Week

Terwijl we in Nederland lekker gaan op 'Thrift Shop', is 'Can't Hold Us' in andere Europese landen al een grote hit. Beide nummers staan op The Heist, het eerste studioalbum van Macklemore en Ryan Lewis. En laat die plaat nu deze week 3FM Album van de Week zijn!

Beluister 3FM Album van de Week The Heist op Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie