3FM nieuws

Een uur lang Bløf in de studio bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Een uur lang Bløf in de studio bij Giel

Bløf is 20 jaar! Dat vieren ze met een concert, een gratis single, een boek, een app en met een bezoek aan de 3FM studio!

In de 20 jaar dat de band bestaat is er heel wat gebeurd. Alle mooie, leuke maar ook heftige verhalen zijn terug te lezen in de gloednieuwe biografie Hier. De mannen van Bløf waren woensdag een uur lang te gast bij Giel. Ze haalden herinneringen op en ze speelden natuurlijk ook een aantal nummers!

De demonen van frontman Paskal

Een verhaal uit Hier dat veel indruk op Giel heeft gemaakt, gaat over hallucinaties die frontman Paskal Jakobsen kreeg tijdens een uitverkochte concert in 013 Tilburg. Paskal vertelde bij Giel dat dit vlak voor zijn burn-out gebeurde. Hij was heel moe, maar ze bleven maar werken. Hij stond op het podium en wat hij zag, was niet wat de andere mensen zagen. Hij dacht dat hij voor een zaal vol demonen stond. Het kwam door de spanning van het bekend zijn, te veel drinken en doordat hij uitgeput was. Paskal liep van het podium af en het concert werd afgelast.

Bløf speelt klassieker 'Terug Naar De Kust'

Het was gelukkig maar een periode dat het slecht ging met Paskal. De mannen spelen al lang weer met plezier en dat was goed te merken tijdens hun optreden bij Giel. Ze speelden als eerste een akoestische versie van hun klassieker 'Terug Naar De Kust'.

Bløf speelt nieuwe single 'Later Als Ik Groter Ben'.

De nieuwe single van Bløf is een cadeautje voor de fans. Je kun hem gratis downloaden in iTunes. Live en akoestisch stond de single ook als een huis en dat kun je hieronder beluisteren. Naast de single kun je ook de gratis app '20 jaar Blof' downloaden.

Ster advertentie
Ster advertentie