3FM nieuws

Gossip-vrijdag: Marco in de schulden. En meer van zulks

  1. Nieuwschevron right
  2. Gossip-vrijdag: Marco in de schulden. En meer van zulks
Het is weer vrijdag en dat betekent roddels. Gelukkig werken de Nederlandse beroemdheden zich genoeg in de nesten. Voer op voor gossips.
We sluiten deze week ook af met de heetste roddels en meest verse geruchten. De Nederlandse roddelpers zit niet stil. Wij pikken er voor jullie de highlights uit.

Marco in de schulden

De geruchten rond Marco Borsato en de schulden rond zijn productiebedrijf stijgen tot ongekende hoogtes. Om de miljoenen euro’s terug te kunnen betalen klopt Marco aan bij zijn grote vriend Joop van den Ende. Eén lichtpuntje voor Marco deze week: Wit Licht gaat gewoon naar de Oscars.

Fleur is van Jan af(geknapt)

KUS-zangeres Fleur is helemaal klaar met Jan Smit. Ze zal ‘nooit meer daten’ met de Volendamse volkszanger. Maar raad eens naar welke vent ze nu toetrekt? Da’s wel heel pikant: het broertje van Wesley Sneijder. Blijkbaar heeft Fleur dezelfde smaak als Yolanthe.

De Toppers

Maar de grootste, voortslepende roddel is natuurlijk die van de Toppers. Deze week verliet Gordon zijn twee mede-Toppers, maar de grote vraag is: waarom? Is hij weggepest, wordt hij keihard vervangen door Gerard Joling, waarom was René onbereikbaar? Hoe het gaat aflopen met De Toppers is natuurlijk de grote vraag.
Ster advertentie
Ster advertentie