3FM nieuws

Will.i.am brengt soloalbum uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Will.i.am brengt soloalbum uit

Fergie van The Black Eyed Peas zegt dat haar bandgenoot Will.i.am een soloalbum heeft opgenomen.

Will.i.am is zonder zijn bandgenoten van The Black Eyed Peas de studio in geweest. Hij heeft een heel album gemaakt en dat is al klaar om uitgebracht te worden, zegt Fergie. De zangeres heeft het al gehoord en is laaiend enthousiast.

Fergie kan niet wachten

Fergie kan niet wachten tot Will.i.am het album uitbrengt. Ze wil het namelijk zelf ook hebben, zodat ze het tijdens het sporten op kan zetten. Hij wil het haar niet geven, dus zal ze net als iedereen moeten wachten tot Willi.am besluit het uit te brengen.

"I’ve been waiting for him to come out with this for so long because I want it. He won’t give it to me. I want it for the gym. He’s so amazing - just such a genius lyricist and I’m really excited for his project."

Pauze voor The Black Eyed Peas

Eerder vertelde de zangeres al dat The Black Eyed Peas de komende tijd niets samen zullen uitbrengen. Maar ze is in tegenstelling tot Will.i.am niet van plan om een soloalbum te maken. Ze heeft juist behoefte aan een pauze. “I am so excited to take a break. The guys know that I’ve been waiting and it’s time.”

Ster advertentie
Ster advertentie