3FM nieuws

''Johan was elke stuiver waard''

  1. Nieuwschevron right
  2. ''Johan was elke stuiver waard''
Serious Request leverde onvergetelijke momenten op. Bij ons, maar ook bij de luisteraars. Zo ook de winnaars van 't huiskamerconcert van Johan.Bas Jansen won, samen met zijn vrienden Roos, Jules, Koen, Rik, Marleen, Beate, Luc, Mark en Daan, de veiling van het huiskamerconcert van Johan. Maar liefst 6200 euro hadden Bas en kornuiten geboden, maar ze kregen er geen spijt van!

Reactie
Via de mail stuurde Bas de volgende reactie over het huiskamerconcert. Hieronder een samenvattinkje van zijn verslag van een geslaagde avond:

Via deze weg wilde ik, namens iedereen natuurlijk, jullie ongelofelijk bedanken voor het fantastische concert van gisteravond in onze huiskamer! Het is voor alle aanwezigen een onvergetelijke ervaring geworden en
dat is helemaal te danken aan jullie!!

Elke stuiver waard
Het lijkt me overbodig te vertellen dat het elke stuiver (voor het geweldige goede doel!) waard was. Geweldig hoe jullie na de show ook de tijd hebben genomen om, onder het genot van een biertje, nog even met iedereen in gesprek te gaan.

Concert
We komen sowieso in januari of februari nog even een 'gewoon' concert meepikken in de buurt! En hopelijk zien we jullie dan ook weer snel in Nijmegen (Doornroosje, Merleyn, NDRGRND, onze woonkamer, jullie zijn
overal welkom natuurlijk)!

Grtn,

Bas

P.S. en ook natuurlijk van:

Roos, Jules, Koen, Rik, Marleen, Beate, Luc, Mark, Daan en het aanwezige publiek.



Ster advertentie
Ster advertentie