3FM nieuws

Within Temptation te gast bij 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Within Temptation te gast bij 3FM!
Within Temptation was vrijdag 12-11 special guest bij 3FM. De band deed Giel, de Arbeidsvitaminen, Rabradio en de SanderSjow aan en vroeg aandacht voor Amnesty International.Waar sommige bands binnenstormen, snel wat in de microfoon brullen om vervolgens met een rotgang weer door te gaan naar een volgend optreden, neemt Gothic Rock band {l}Within Temptation{/l} rustig de tijd voor haar achterban.

Om te beginnen waren ze 's ochtends te gast zijn bij Giel, waar ze live optraden. Hierna bleven ze rustig zitten, want ook in de Arbeidsvitaminen waren ze van harte welkom. Gerard Ekdom vroeg zangeres Sharon het hemd van het lijf. Om alle vragen van luisteraars te kunnen beantwoorden namen de bandleden plaats achter de computer om deel te nemen aan de chat.

De instrumenten worden nog niet opgeborgen, want ook bij Rabradio zullen ze een optreden geven. En de lange dag wordt afgesloten bij de SanderSjow.

Deze optredens kun je live volgen via de webcam. Naar Giel Naar de Arbeidsvitaminen Ook naar RabRadio En ook naar SanderSjow


De voorbereidingen in (een) volle gang.Tijdens de chatsessie in de Arbeidsvitaminen.


Sharon tijdens RabRadio.


Als je maar rock band!!!

Ster advertentie
Ster advertentie