3FM nieuws

20 mei: HIT ME TV live in Bring It On!

  1. Nieuwschevron right
  2. 20 mei: HIT ME TV live in Bring It On!

Het Amsterdamse viertal en Serious Talent HIT ME TV brengt zondag 20 mei een bezoekje aan de 3FM-studio.

Aankomende zondag komen de mannen van HIT ME TV een paar nummers doen bij Bring It On! Verder kun je een huiskamerconcert van Mercy Flush winnen en vertellen de Ballenjongens Barend en Wijnand je alles over het naderende EK!

HIT ME TV

Met de verrassende combinatie van dance en rock scoort HIT ME TV een hit met 'Maybe The Dancefloor'. Het debuutalbum van de Amsterdammers wordt lovend ontvangen. Nadat de platenmaatschappij van HIT ME TV in 2009 ten onder gaat, trekt het viertal zich terug in een boerderij en neemt het tijd om nieuw materiaal te schrijven.

Daar is het nieuwe album IIII III I uitgekomen. Dit album heeft volgens HIT ME TV meer een groovy indiepop sound. Voor de albumtitel wordt de bandnaam hergebruikt: laat alle horizontale en diagonale lijnen weg en HIT ME TV wordt verkort: IIII III I.

Je hoort HIT ME TV live in Bring It On! op zondag 20 mei tussen 18.00 en 20.00 uur op 3FM.

HIT ME TV - 'New York Kids'

Dinsdag 13 maart is het viertal te gast bij Giel. Daar brachten ze hun single 'New York Kids' ten gehore.

Een huiskamerconcert van Mercy Flush

Mercy Flush telt vier mannen die een eigen draai geven aan de muziek van tegenwoordig. In hun muziek hoor je pop-, funk- en rock-invloeden terug. Bring It On! stuurt Mercy Flush weg weg voor een huiskamerconcert. Wil jij dat concert winnen? Hou dan de Facebook-pagina van Bring It On! in de gaten.

Ballenjongens Barend en Wijnand over het EK

Aankomende zondag hoor je voor de tweede keer De Ballenjongens! Barend en Wijnand brengen je alle ins & outs over het EK!

>> Check de site van Bring It On!

Ster advertentie
Ster advertentie