3FM nieuws

Herbeleef Pinkpop 2014 op 3FM.nl

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef Pinkpop 2014 op 3FM.nl

Droog je tranen. Pinkpop 2014 mag dan wel afgelopen zijn, je kunt het in geuren en kleuren opnieuw meemaken op 3FM.nl.

Het is even slikken, maar Pinkpop 2014 zit erop! Het is niet anders. Gelukkig hebben we de boel goed vastgelegd op de site, waardoor je alles nog eens rustig opnieuw kunt meemaken.

De highlights per dag

Elke dag zat vol met moois. We hebben ons best gedaan om de hoogtepuntjes voor je per dag te verzamelen. Lees, kijk, luister de mooiste momenten per dag terug.

>> Bekijk de highlights van zaterdag
>> Bekijk de highlights van zondag
>> Bekijk de highlights van maandag

Wat is jouw Top 3?

Maar we zijn vooral benieuwd wat jíj de drie beste momenten van Pinkpop 2014 vond. Laat het achter in onderstaand bericht!

>> Wat is jouw top 3 van Pinkpop 2014?

Beluister alle hoogtepunten

3FM zond urenlang uit vanaf Pinkpop. Landgraaf is voor 2014 weer helemaal binnenstebuiten gekeerd. We hebben de mooiste momenten losgeknipt. Check ze allemaal.

>> Alle highlights uit de radio-uitzending

Foto's

Ze hebben zich het zweet voor de fotolens gewerkt en dat heeft hele mooie plaatjes opgeleverd. We hebben al 15 fantastische foto's van onze fotografen Bullet-Ray van Olphen, Hans-Peter van Velthoven en Ben Houdijk geselecteerd, maar we kunnen voorstellen dat je meer wilt. Geen probleem:

Zie je geen fotoslide op je mobiel? Klik dan hier voor de albums

>> Bekijk alle foto's van het weekend Pinkpop

Video's

Ook hebben we allemaal video's gemaakt op het terrein. Maar ook de optredens van de bands in de 3FM-studio kun je checken in onderstaande playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Check alle video's op de videopagina

TV-uitzending

Op zondag werd de eerste televisie-uitzending van Pinkpop 2014 uitgezonden. Eric Corton en Giel Beelen deden verslag voor Nederland 3.

3VOOR12 op Pinkpop

De VPRO hield het festival nauwkeurig in de smiezen en regelde zelfs dat ze een aantal liveoptredens online mochten zetten. Heel erg vet. Daarnaast staat de site bezaaid met verslagen van optredens. Zeker het checken waard.

>> Check de Pinkpopsite van 3VOOR12

3 On Stage

Traditiegetrouw stond de 3 On Stage-container weer fier naast de 3FM-studio op Pinkpop. Bands en artiesten gaven daar voor een select publiek een intiem optreden van enkele liedjes.

>> Bekijk alle optredens bij 3 On Stage

Ster advertentie
Ster advertentie