3FM nieuws

DeWolff geeft gitaar aan jonge fan tijdens Pinkpop-optreden

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. DeWolff geeft gitaar aan jonge fan tijdens Pinkpop-optreden

Jong geleerd is oud gedaan, toch? Dat moet frontman Pablo van DeWolff ook hebben gedacht tijdens zijn optreden op Pinkpop vandaag. Hij ziet tijdens de show continu een jong meisje vooraan naar zijn gitaar kijken en besluit haar te verrassen. "Wil je 'm anders hebben?"

"Wil je 'm anders hebben?"

DeWolff stond al vroeg op de zaterdag van Pinkpop, maar dat weerhield fans en bezoekers er niet van om te komen. De Tent Stage stond compleet vol om 12:00 uur. En één iemand die daartussen stond was de 13-jarige Lily die het complete optreden haar ogen niet van de gitaar van Pablo af kon houden.

Pablo ziet het ook en besluit aan het eind van zijn show iets onverwachts te doen. "Wil je 'm anders hebben?" vraag hij spontaan aan haar. Ze weet niet wat haar overkomt en schreeuwt alleen maar heel hard "JA". Of je zelf gitaar speelt of niet, je kan niet NIET vol jaloezie naar dit moment kijken. Bekijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

Nóg een verrassing

Later die avond nodigt 3FM-dj Olivier Lily uit in de studio. Daar speelt ze een aantal akkoorden op haar spiksplinternieuwe gitaar en hangt ineens frontman Pablo aan de telefoon om nog even na te kletsen. Bekijk het hieronder terug.

Video niet beschikbaar

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie