3FM nieuws

Magnus covert 'Gij & Ik' van Jan Smit

  1. Nieuwschevron right
  2. Magnus covert 'Gij & Ik' van Jan Smit

Het Belgische danceproject Magnus bracht donderdag 11 september een bezoekje aan Giel. Naast hun eigen single maakten ze ook een Belgische versie van Jan Smits 'Jij & Ik'.

Magnus, het muzikale project van dEUS-frontman Tom Barman en DJ C.J. Bolland, stond precies een week voordat ze bij Giel aanschoven op donderdag 11 september nog op Vlieland tijdens Into The Great Wide Open. Daar speelden ze nummers van hun nieuwe album Where Neon Goes To Die en deden ze een cover van Jan Smits 'Jij en Ik', voor de gelegenheid omgedoopt tot 'Gij en Ik':

Magnus - 'Gij & Ik'

Magnus - 'Singing Man'

Magnus - 'Puppy'

Magnus interview

Na 10 jaar een nieuw Magnus-album

Magnus bracht op 1 september 2014 Where Neon Goes To Die uit. De plaat verscheen tien jaar na hun debuutalbum The Body Gave You Everything. Voor het nieuwe album werkten de mannen samen met onder andere Tom Smith van Editors, Selah Sue en De Jeugd van Tegenwoordig.

Samenwerking met Tom Smith van Editors

Editors-frontman Tom Smith is te horen op 'Singing Man', de nieuwe single van Magnus. Over de samenwerking met Tom Smith zei Barman: "We hebben het gewoon gevraagd. Ik ben hem een aantal keer tegengekomen en hij heeft meteen toegezegd."

De mannen van Magnus waren op nog meer fronten erg "lucky". Niet alleen Tom Smith wilde graag met hen samenwerken, ook strikte het duo Sander "Lucky TV" van de Pavert om hun videoclip te maken.

Magnus - 'Singing Man'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie