3FM nieuws

Lily Allen vindt recent uitgebrachte singles 'troep'

  1. Nieuwschevron right
  2. Lily Allen vindt recent uitgebrachte singles 'troep'

Lily Allen heeft in een reactie op een fan via Twitter toegegeven dat de recent uitgebrachte singles van haar nieuwe album Sheezus 'troep' zijn.

De Britse zangeres is de afgelopen maanden druk in de weer geweest met haar nieuwe album Sheezus. Zo bracht ze de singles 'Hard Out There', 'L8CMMR', 'Air Balloon' en 'Our Time' in een rap tempo achter elkaar uit. Lily liet maandag 10 maart echter weten zelf niet groot fan te zijn van de nummers.

Lily Allen geeft fan gelijk

Een boze fan liet maandag 10 maart in een tweet weten teleurgesteld te zijn in de nieuwe singles van Lily Allen. De zangeres gaf hem geen ongelijk. In een antwoord op de tweet liet ze weten dat het inderdaad klopt dat haar recent uitgebrachte singles "pop rubbish" zijn. De schuld ligt bij haar platenlabel Warner Bros en de radiostations, voegde Allen eraan toe, want het platenlabel geeft haar geen toestemming om "the better stuff" uit te brengen.

Sheezus

Lily Allen maakte de naam van haar derde album in februari 2014 bekend en maandag 10 maart maakte Allen de tracklist van haar nieuwe plaat bekend. Haar derde studioalbum Sheezus komt maandag 5 mei uit.

Ster advertentie
Ster advertentie