3FM nieuws

Stem nu op 'Partij voor de Vrijdag' bij de Gouden RadioRing

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Stem nu op 'Partij voor de Vrijdag' bij de Gouden RadioRing

Partij Voor de Vrijdag maakt kans op een Gouden RadioRing! Inmiddels zitten ze bij de laatste vijf genomineerden waarbij ze daadwerkelijk kans maken op deze grootste prijs in radioland. Om dat voor elkaar te krijgen, moet jij echt helpen!


Ook leuk nieuws: Eva Koreman is genomineerd voor de Zilveren RadioSter Vrouw en De Tumor Tapes van Lex Uiting en zijn vriendin Susan is genomineerd voor Beste Podcast. Hoe werkt het stemmen? Dat kan heel simpel via radioring.nl.

Genomineerden

Wie uiteindelijk met dé radioprijzen van Nederland naar huis gaan, wordt bekendgemaakt op donderdag 27 januari tijdens het RadioRing Gala, in aanwezigheid van de genomineerden (zonder publiek). Normaliter wordt de presentatie van het Gala gedaan door het vaste gezicht van de RadioRing, Rob Janssen (NPO 3FM), maar gezien zijn nominatie dit jaar ligt de presentatie voor deze editie in handen van radiomaker, presentator en journalist Hila Noorzai.

Rob en Wijnand moeten het met hun Partij Voor De Vrijdag opnemen tegen een paar andere programma's. De andere genomineerden zijn:

- De Staat van Stasse (NPO Radio 2/KRO-NCRV)
- Ekdom in de Morgen (Radio 10)
- Mattie en Marieke (Qmusic)
- Somertijd (Radio 10)

Genomineerden Zilveren RadioSter Vrouw:

Eva Koreman (NPO 3FM/VPRO)
Annemieke Schollaardt (NPO Radio 2/AVROTROS)
Emmely de Wilt (NPO Radio 2/KRO-NCRV)

Genomineerden Zilveren RadioSter Man:

Gerard Ekdom (Radio 10)
Bram Krikke (Qmusic)
Mattie Valk (Qmusic)

Genomineerden Gouden Podcast:

BROERS met Sam & Rijk
De Tumor Tapes
(NPO 3FM/BNNVARA)
Zender Obama Podcast

Wie van de genomineerden uiteindelijk de Zilveren RadioSterren en de Gouden Podcast gaan winnen, heeft het publiek al besloten, maar welk programma de Gouden RadioRing krijgt nog niet.

Stem hier!

Download de poster

Rob en Wijnand zouden niet zichzelf zijn, als ze er niet alles aandoen om de boel te promoten. Download daarom hieronder de speciale poster die Wijnand heeft gemaakt.

Download als JPG

Download als PDF

Ster advertentie
Ster advertentie