3FM nieuws

Pinkpop 40 jaar! Stem!

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop 40 jaar! Stem!
Pinkpop bestaat dit jaar 40 jaar en heeft in die lange historie vele muzikale hoogtepunten beleefd. Stem op jouw favoriete optreden.
Uit deze waslijst aan roemruchte optredens is door een team van deskundigen een selectie van de 100 beste, meest spraakmakende of spektaculaire optredens gemaakt.

Stem

Het is nu aan jou om hieruit jouw favoriete optredens te kiezen. Door te stemmen maak je kans op kaarten voor Pinkpop én deze twee speciale Pinkpop CD's met uniek Pinkpop materiaal van de afgelopen 40 jaar erop. Stem en geniet.

>> Stem hier


Nacht van 40 jaar Pinkpop op 3FM


En ook: de Nacht van 40 jaar Pinkpop komt eraan: unieke live-opnames van 40 jaar Pinkpop. Ook te luisteren online op 3FM.nl

Pinkpop bestaat dit jaar 40 jaar. Een vrij duidelijk aanleiding om op 21 mei een nacht lang in de archieven te duiken en de luisteraar te verwennen met onvergetelijke live-opnames van het festival. Om alvast in de stemming te komen!

Pinkpop on Request

Van 22.00 tot 04.00 uur zendt 3FM voor de eerste keer in de geschiedenis deze unieke opnames uit. Je kunt die nacht je favoriete Pinkpop-optreden aanvragen en opnieuw beleven: 40 jaar Pinkpop on Request dus!

Mando Diao

Eric Corton trapt ‘De Nacht van Pinkpop’ om 22.00 uur af vanuit DeSmet in Amsterdam met een optreden van Mando Diao, die dit jaar voor het eerst op Pinkpop staan. Om 01.00 uur neemt Roosmarijn Reijmer het stokje van Eric over en draait de Pinkpop Requests tot 04.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie