3FM nieuws

‘Wereld verdient Flight Of The Conchords-film’

  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Wereld verdient Flight Of The Conchords-film’

Acteur Rhys Darby verzoekt Jermaine Clement and Bret McKenzie van Flight Of The Conchords om alsjeblieft een filmscript te schrijven.

Bret McKenzie vertelde afgelopen jaar dat hij en Jermaine gingen proberen om een film te maken. Acteur Rhys Darby hoopt echt dat het duo de plannen doorzet en een filmscript voor Flight Of The Conchords gaat schrijven, ‘because the world deserves it’.

Rhys Darby aka manager Murray Hewitt

Rhys speelde Murray Hewitt, de vrolijke manager van het Nieuw Zeelandse komische folk duo Flight Of The Conchords, in de gelijknamige cult show. Flight Of The Conchords begon als een Britse radioserie waarin de twee echte Flight Of The Conchords-bandleven grotendeel fictieve versies van zichzelf speelden, en groeide uit tot een Amerikaanse tv-serie van 22 afleveringen.

'All I can do is encourage them'

Rhys hoopt dat er snel ook een film aan het rijtje toegevoegd worden. Hij doet meteen weer mee als het er van komt en zegt dat hij niet de enige is. "That's up to them, because we're all keen to do it. It's about finding the time and the right story. All I can do is encourage them and then wait for the phone call."

Comeback van Flight Of The Conchords

Flight Of The Conchords nam in 2009 een pauze, maar het duo is inmiddels al weer bezig aan hun comebacktour door Nieuw Zeeland en Australië. Jermaine was tevens eerder dit jaar te zien in Men in Black III en Bret won een Oscar voor de soundtrack die hij maakte voor de nieuwste Muppets-film.

Ster advertentie
Ster advertentie