3FM nieuws

Michael Jackson 15x in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Michael Jackson 15x in Mega Top 50
Het heengaan van The King of Pop heeft ervoor gezorgd dat hij met maar liefst 15 nummers in de Mega Top 50 genoteerd staat.
Luisteraars van de Mega Top 50 hoorden het Bart Arens zaterdagmiddag al vertellen. Michael Jackson heeft postuum maar liefst 15 noteringen in de Mega Top 50 op zijn naam staan.

Postuum record voor Michael Jackson

Een ongekende reeks in de geschiedenis van de hitlijst. Nooit eerder stond een (overleden) artiest met maar liefst 15 platen in de Mega Top 50; een lijst die wordt samengesteld aan de hand van verkoop- en downloadcijfers.

Bart Arens over de lijst

“Het is deze week overduidelijk geworden dat de muziek van Michael Jackson legendarisch en tijdloos is. Als hitlijstliefhebber vind ik de Mega Top 50 die we hebben uitgezonden echt historisch.”

Mega Top 50

De Mega Top 50 wordt iedere week samengesteld door GfK Dutch Charts op basis van fysieke verkoop, downloads en airplay. De definitieve lijst wordt altijd pas een dag van tevoren gemaakt waardoor actuele ontwikkelingen direct zichtbaar zijn. De Mega Top 50 is elke zaterdag bij de TROS op 3FM te horen tussen 15 en 18 uur, presentatie: Bart Arens.>> Bekijk hier de 15 noteringen van Michael Jackson in de Mega Top 50
>> Lees meer over Michael Jackson
Ster advertentie
Ster advertentie