3FM nieuws

Kraantje Pappie en Jan Smit live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraantje Pappie en Jan Smit live bij Giel

Handen omhoog, want Kraantje Pappie en Jan Smit waren woensdag 15 oktober te gast bij Giel!

Kraantje Pappie en Jan Smit ontmoetten elkaar voor het eerst in het Glazen Huis vorig jaar in Leeuwarden. Daar zong de Volendamse zanger mee met het nummer 'Met Z'n Tweeën' van Kraantje. Die samenwerking smaakte naar meer dus doken de twee samen de studio in, met als resultaat het nummer 'Handen Omhoog'. Beide heren waren woensdag 15 oktober op De Speelplaats bij Giel te vinden.

(Fotograaf: Jacob Graafsma)

Kraantje Pappie en Jan Smit bij Giel

Naast de single deed het duo ook een cover van Sam Smiths 'Stay With Me'. Het werd een hertaling met de titel 'Blijf Bij Mij.'

Kraantje Pappie & Jan Smit - 'Handen Omhoog'

Kraantje Pappie & Jan Smit coveren Sam Smith

Jan Smit - 'Eventjes Weg'

Kraantje Pappie - Week in Rap en Roer

Jan Smit en Kraantje Pappie bij Giel

Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie, is een Nederlandse rapper die bekend is van de nummers 'Waar Is Kraan', de 3FM Megahit 'Met Z'n Tweeën' en zijn nieuwste single 'Droom'. Kraan is geen onbekende van Giel. De rapper brengt vaak een bezoekje aan de 3FM-studio om in de ochtendshow de week 'In Rap En Roer' door te nemen onder het genot van een paar vette beats. Crane II is het tweede album van Kraantje Pappie en kwam in maart 2014 uit.

Jan Smit

Deze Volendamse zanger heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, iedereen kent Jan Smit. Maar hij heeft nog nooit bij Giel op De Speelplaats gestaan. Daar komt gelukkig op woensdag 15 oktober verandering in, want dan is Jan te gast bij Giel. Hij komt een paar nummers van zijn nieuwe album JIJ & IK spelen, dat in augustus uitkwam.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie