3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Dit is dé Rob & Wijnand Zomerhit

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is dé Rob & Wijnand Zomerhit

Zwoele temperaturen, zonneschijn en vrolijke deuntjes vullen de lucht, wat betekent dat de zomer officieel van start is gegaan, Rob & Wijnand zijn daarom hun zoektocht gestart naar de 'Rob & Wijnand Zomerhit'. Bij de laatste tussenstand ging het om 33% van de stemmen voor Melle met 'Old Summers' en 67% van de stemmen voor 'Jacaré' van Sofi Tukker. Uiteindelijk pakte Sofi Tukker met 'Jacaré' de winst met hun aanstekelijke nummer. Het nummer is niet meer weg te denken uit onze zomerse playlist. Dus zet je zonnebril op, smeer je in met zonnebrand en dans mee op 'Jacaré' terwijl je geniet van de zonnestralen!

"Jacaré"

Met de vrolijke klanken van "Jacaré" zal deze zomer zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Het nummer is al populair op verschillende streamingplatforms en heeft de potentie om uit te groeien tot een wereldwijde zomerhit. Op 3FM is "Jacaré" al snel opgepikt door de luisteraars. Het nummer is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest aangevraagde tracks voor Rob & Wijnand en de Zomerhit. De aanstekelijke melodieën en dansbare beats zorgen ervoor dat het nummer perfect is voor zomerse feestjes, stranduitjes en roadtrips.

De opkomst van Sofi Tukker:

Sofi Tukker, het funky duo dat ons allemaal aan het dansen krijgt! Het duo bestaande uit Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern hebben sinds hun debuut in 2016 een unieke sound gecreëerd door elementen van elektronische muziek te combineren met wereldse invloeden. Hun muziek is energiek, dansbaar en heeft een aanstekelijk karakter. Met hits als "Best Friend" en "Drinkee" hebben ze al bewezen dat ze het vermogen hebben om een breed publiek aan te spreken.

Wat is de Rob & Wijnand Zomerhit?

Met de 'Rob & Wijnand Zomerhit' zijn we op zoek gegaan naar dé ultieme soundtrack van de zomer. Het is de hit die jouw zomervakantie, stranddagen en roadtrips perfect weergeeft. Denk aan aanstekelijke deuntjes, vrolijke teksten en zomerse vibes die je meteen in een feeststemming brengen. We zijn op zoek naar dat ene nummer dat je niet uit je hoofd kunt krijgen en dat je wilt blijven horen, de hele zomer lang.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie