3FM nieuws

Ga je naar Ariana Grande? Je tas moet doorzichtig zijn!

  1. Nieuwschevron right
  2. Ga je naar Ariana Grande? Je tas moet doorzichtig zijn!

Het is bijna zover! Vrijdag- en zaterdagavond staat Ariana Grande in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. Los van alle voorpret is er nog wel iets waar je erg in moet houden: het team van Ariana vraagt iedereen die naar een concert komt of ze hun spullen in een doorzichtige tas willen doen.

Lekker doorzichtig

Bij concerten in Nederland geldt er al een maximummaat voor tassen (A4), maar bij Ariana Grande moeten ze dus ook nog doorzichtig. Ariana: "Security is going to be very precise and smooth, but for sure super strict. The bags are super cheap and simple, but having them before you enter will help things go as smooth as possible."

Of je nou een fannypack, rugzak of doodgewoon plastic tasje meeneemt maakt allemaal niet uit, als het maar doorzichtig is en binnen de maximale grootte valt. Er mogen ook geen kleinere tasjes in die doorzichtige tas zitten, dus laat je make-up tassie maar thuis! Alle details vind je hier.

Het is Ariana's eerste grote tour na die van 2017, waarbij er een aanslag werd gepleegd vlak na haar show in Manchester. Hierbij kwamen 22 mensen om het leven.

Wat kun je verwachten van de show?

De Sweetener World Tour is nu een paar maanden bezig en er zijn online al flink wat beelden van terug te vinden. Wat zeker is, is dat al haar grote hits voorbij gaan komen: 'Thank U, Next', 'God Is A Woman', 'Side To Side', 'No Tears Left To Cry'...

Daarnaast heeft de ruimte een grote rol in haar show: Ariana is gek op all things space. Verwacht dus een paar prachtige animaties zoals die hieronder, maar ook een een blik dansers en een heleboel hoge noten. Want laten we eerlijk zijn: live zingen kan Ariana écht goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie