3FM nieuws

Mol-experts Gerard en Roosmarijn bij DWDD

  1. Nieuwschevron right
  2. Mol-experts Gerard en Roosmarijn bij DWDD

Wie Is De Mol? is bijna ten einde en wie nodig je uit als er een item aan wilt wijden? Juist, DE mol-experts: Roosmarijn en Gerard.

Kim Pieters, Frits Sissing en Sanne Vogel zijn nog over in het megaspannende Wie Is De Mol? Deze tiende editie lijkt spannender dan ooit tevoren en nadert de ontknoping. Op donderdavond was de laatste reguliere uitzending, de spetterende finale, de aflevering met de laatste opdrachten en hints.

'De Mol' bij De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door vond dit meer dan genoeg reden om er een kwartiertje van hun uitzending aan te wijden. Dus schoven de laatste kandidaten aan (behalve Frits, hint?), maar ook een aantal experts.

Gerard en Roosmarijn bij DWDD

DE authoriteit op dit gebied is natuurlijk onze eigen Roosmarijn Reijmer. Elke week schrijft ze in de Revu een kolommetje vol met haar hersenspinsels en verdenkingen. Maar ook Gerard volgt de molletjes op de voet. Daarom schoven beide 3FM-jocks aan bij Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs hoorde gelaten de freaky theorieën aan van de 'idioten'. Kijk zelf nog eens en nisschien pik je nog een hint op die je nodig hebt voor de onoplosbare molpuzzel.

>> Lees de columns van Roosmarijn
>> Bezoek de site van Wie Is De Mol?
>> Naar de site van De Wereld Draait Door

Ster advertentie
Ster advertentie