3FM nieuws

Susan Boyle aan de manager

  1. Nieuwschevron right
  2. Susan Boyle aan de manager
Susan - Britain’s Got Talent - Boyle heeft U2-goeroe Ossie Kilkenny weten te strikken als haar manager.Na de optredens tijdens de talentenjacht, lijkt het alsof Susan Boyle de wereld aan haar voeten heeft liggen. Zo gaat de platenmaatschappij van jurylid en producent Simon Cowell binnenkort haar debuutalbum uitgeven.

Kilkenny

De toekomstige manager Kilkenny neemt haar financiën onder zijn hoede, om er zeker van te zijn dat elke deal die ze sluit zo winstgevend mogelijk is. Boyle is via haar nicht Kirsty Foy in contact gekomen met Kilkenny en heeft een gesprek gehad met Syco-bazen en een vertegenwoordiger van de U2-goeroe.

Auditie

Het begon allemaal bij de auditie van Britain’s Got Talent. Daar vertoonde de weinig glamoureuze Miss Boyle haar zangkunsten met haar vertolking van het nummer ‘I dreamed a dream’. Uiteindelijk heeft de ‘superster’ niet de finale gewonnen en is zij op een tweede plek beland.

Ingestort

In de tussentijd heeft deze dame ook nog in een psychiatrische instelling gezeten in Londen. De dag na de finale zou ze zijn uitgevallen tegen de producers van het tv-programma en vervolgens in haar hotelkamer zijn ingestort. Gelukkig heeft ze haar angstaanvallen weer onder controle en zit ze weer thuis op de bank.
Ster advertentie
Ster advertentie