3FM nieuws

'Titelsong volgende Bond-film ook van Adele'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Titelsong volgende Bond-film ook van Adele'

James Bond-films producenten willen dat de Britse zangeres na het succesnummer 'Skyfall' ook de eerstvolgende titeltrack voor haar rekening neemt.

Aldus een bron die 'dicht bij Adele' zou staan. Volgens diezelfde bron is de zangeres, die zo'n 4 maanden geleden moeder geworden is, ook al benaderd door de filmmakers.

"De producenten zijn zeer tevreden over hoe goed 'Skyfall' het heeft gedaan en hopen dat Adele's medewerking bij de volgende Bond-film weer gaat zorgen voor een succesvol vervolg".

Adele in voetsporen Shirley Bassey?

Hiermee lijkt het erop dat de Adele in de voetsporen van de legendarische 'Bond-zangeres' Shirley Bassey treedt. Zij zong maar liefst drie verschillende titelsongs van 007-films, namelijk 'Goldfinger' (1964), 'Diamonds Are Forever' (1971), en 'Moonraker' (1979).
De steun van een zeker iemand heeft Adele al: Mr. Bond himself, ook wel Daniel Craig, gaf een tijdje terug aan een volgende samenwerking met de Britse zangeres wel te zien zitten.

Adele won Oscar met 'Skyfall'

Vorige week wist Adele een felbegeerde Oscar voor in de prijzenkast te winnen. Zij won de award voor het nummer Bond-nummer 'Skyfall'. Deze titelsong werd wereldwijd een hit en ging in totaal al drie miljoen keer over de toonbank.

Ster advertentie
Ster advertentie