3FM nieuws

DBSSW: laatste kans voor aanmelding!

  1. Nieuwschevron right
  2. DBSSW: laatste kans voor aanmelding!

Singer-songwriters opgelet! Tot en met zondag 25 januari is het nog mogelijk om je aan te melden voor het nieuwe seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Er komt een vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Het tv-programma zorgde voor de doorbraak van onder meer Douwe Bob, Nielson, Michael Prins en Maaike Ouboter. En nu is daar de kans voor nieuw singer-songwriter talent!

Nieuw seizoen

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kansen. Zo ook voor talent dat zich al eerder heeft aangemeld voor DBSSW. Verder zijn alle genres welkom. Check wel nog even het vragenlijstje onderaan deze pagina voordat je als een razende naar de site surft om je aan te melden.

Voorproefje

Giel schoof op woensdag 14 januari aan tafel bij De Wereld Draait Door. Met aan zijn zijde een handjevol singer-songwriters die uit de aanmeldingen waren gevist. Zij weten nog niet of ze in het programma zitten, maar gaven wel al individueel een voorproefje van hun eigen werk.

Checklist

Natuurlijk zijn wel een aantal voorwaarden om mee te doen aan DBSSW. Om te checken of jij er 100% klaar voor bent om met jouw muziek de wereld in te gaan, hieronder een klein vragenlijstje:

  • Schrijf jij je eigen teksten en melodieën?
  • Kun je zingen?
  • Kun je jezelf muzikaal begeleiden?
  • Ben je in de periode van 31 januari tot en met mei 2015 goed beschikbaar?

Heb je op alles een dikke vette ja geantwoord? Ga dan als een gek naar deze site om de vragenlijst verder in te vullen. Wie weet huist er een heuse winnaar in jou!

De inschrijving van De Beste Singer Songwriter van Nederland sluit op zondag 25 januari.

Ster advertentie
Ster advertentie