3FM nieuws

Serious Talent Sunday Sun live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Sunday Sun live bij Giel

De Serious Talent band Sunday Sun verlichtte dinsdagmorgen bij Giel de Speelplaats.

Sunday Sun begint zoals het hoort: met een legendarische avond in de kroeg. Oud Rockacademie-collega’s Koen-Willem Toering, Yoshi Breen en Wouter Rentema beleven zo’n avond waar goede vrienden het tien jaar later nog steeds over hebben. Als in de vroege ochtend de sunday sun opkomt, besluit het beschonken trio dat samen muziek maken in de spirit van die avond het proberen waard is.

Sunday Sun 3FM Serious Talent

En ook in nuchtere toestand klinkt de muziek van Sunday Sun lekker zonnig. Vandaar dat 3FM ze een maand geleden met het nummer 'Highly Respected Rebel' uitriep tot 3FM Serious Talent.

EP I, II en III van Sunday Sun

Sunday Sun bracht op 26 juni hun eerste EP uit. Toepasselijk genoeg heette die ook I. De EP maakt deel uit van een drieluik dat in zijn geheel nog dit jaar verschijnt. EP II staat gepland voor begin oktober. En EP III verschijnt aan het einde van het jaar.

EP I nog één dag gratis

De heren van Sunday Sun waren blij dat ze bij Giel op De Speelplaats stonden en die vreugde wilden ze graag deden. EP I was een tijd lang gratis te downloaden. Daar moet inmiddels eigenlijk weer voor betaald worden maar vandaag (17 juli 2012) is die, als cadeau van de band, nog één dag gratis en voor niks. Je vindt de download op www.sundaysunmusic.com!

Sunday Sun live bij Giel

Je kon dinsdagochtend genieten van Sunday Suns live versie van 'Highly Respected Rebel'.

En ze coverden 'Can't Stop Me Now' van Afrojack & Shermanology.

>> Check de site van Giel

Luister dinsdagmorgen tussen 06:00 en 10:00 uur naar Sunday Sun live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie